Ocazii Speciale

Florile sunt alegerea ideală pentru ocazii speciale. Sunt la înălțime sentimentelor tale și a generozității tale și te ajută să transmiți exact ceea ce vrei.
În plus, te vor ajuta și atunci când nu știi ce flori să alegi. Iată deci care sunt cele mai bune alegeri atunci când vrei să dăruiești flori.
Fără supriză, trandafirii sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să exprimi cel mai bine forța sentimentelor. Poți alege cele mai frumoase nuanțe sau le poți combina cu alte flori pentru a simboliza iubirea absolută sub toate formele sale. Venerată de către poeți încă din Antichitate, această floare a inspirat și numeroși pictori prin perfecțiunea sa, petalele sale catifelate și parfumul său. Dăruiește flori precum trandafirii roșii și vei reuși să îți exprimi dragostea profundă. Este promisiunea unei iubiri eterne.
Mărturisește iubirea prin intermediul celor mai frumoase flori. Un buchet romantic te va ajuta să îți exprimi mult mai bine iubirea față de o mie de cuvinte.
Aniversarea zilei de naștere, a nunții, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă ocazie sunt cea mai bună idee pentru a oferi cele mai frumoase buchete de flori sau compoziții florale.
 

Suport clienti 09:00 - 19:00

0756952532 office@florariaioana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!