Florărie Baia Mare- ce flori se pot oferi la o aniversare?

Florărie Baia Mare- ce flori se pot oferi la o aniversare?


Se apropie ziua de naștere a unuia dintre membrii familiei, prieteni sau colegi și dorești să îi oferi un aranjament floral? Dar nu vrei doar un alt buchet de flori! Onorează acea persoană cu un cadou frumos, demn de dragostea sau prietenia voastră. Să dăruiești flori de la o florărie Baia Mare pentru o zi de naștere este o tradiție care durează de ani de zile și este încă foarte apreciată. Pentru această ocazie specială, te sfătuim să alegi un cadou floral de ziua de naștere care să fie sclipitor, rafinat și irezistibil. Iată cele 3 idei de top pentru un buchet original și unic!
1. Un buchet de flori aniversare festiv și aromat
Sărbătorirea unei zile de naștere este sinonimă cu bucuria, dragostea și fericirea. Ce mod mai bun de a sărbători decât cu un buchet colorat și plin de vitamine de la o florărie Baia Mare? Este ocazia perfectă pentru a alege culori strălucitoare, vibrante. Pentru a însoți acest moment frumos, stilul picant este perfect. Roșu, roz, alb, portocaliu, galben, violet sau chiar albastru, amestecă și asortează după bunul plac. Fii creativ și îndrăznește să combini culori pastelate sau strălucitoare. Aranjamentul tău festiv va fi un adevărat punct de atracție!
În ceea ce privește soiurile de flori, optează pentru trandafiri, bujori, lisianthus, hortensii sau crini. Aceste flori simbolizează bucuria de a trăi și sunt, de asemenea, rafinate și elegante. Așa că sunt perfecte pentru acest eveniment. Compune buchetul de flori cu verdeață, cum ar fi gypsophila, eucaliptul sau ferigi, pentru a pune în valoare creația. Această compoziție neobișnuită și originală va fi un succes pentru destinatar!
2. Un aranjament floral la modă de la o florărie Baia Mare
Dacă nu ți se potrivește o schemă de culori extravagantă, poți opta oricând pentru un buchet mai neutru și mai simplu. Florile uscate sunt din nou la modă în casele noastre. Au devenit recent ultimul trend! Aceste magnifice creații vintage au cucerit iubitorii de natură. Ele adaugă o notă rurală, boemă și romantică. Sunt cadoul ideal pentru fanii spiritului Kinfolk: un stil de decor interior minimalist, ecologic, sălbatic și natural. Poți comanda flori uscate într-o varietate de stiluri, forme, soiuri și culori din magazinul nostru online. Iată doar câteva exemple:
-buchete rotunde rafinate de trandafiri, pampas, mimoză și delphinium;
-creații florale delicate, aranjate în ghivece de ceramică frumoase;
-sortimente elegante de flori uscate roz, albe sau galbene.
Alege acest stil de buchet pentru a sărbători nașterea jumătății, a unei persoane dragi, a unui prieten sau a unui coleg care apreciază natura.
3. Oferă o creație la comandă, personalizată
Pentru ca florile pe care vrei să le oferi și pe care le cumperi de la florariaioana.ro să fie și mai unice, poți personaliza buchetul. Adăugă o notă suplimentară prin adăugarea de cadouri: o cutie de ciocolată, macarons, o fotografie suvenir, o sticlă de șampanie, o lumânare sau o vază. Însoțește creația florală cu o felicitare și scrie cele mai bune urări cu ocazia unei aniversări.

Suport clienti 09:00 - 19:00

0756952532 office@florariaioana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!