Cele mai spectaculoase buchete cu flori de primăvară

Cele mai spectaculoase buchete cu flori de primăvară

Soarele, la început timid, este din ce în ce mai puternic primăvara pentru a ne încălzi corpul și pentru ca zilele să devină mai lungi și mai frumoase. Iar un lucru e sigur- primăvara, florile sunt cele mai frumoase! Colorate, pline de veselie și de emoție, cele mai spectaculoase buchete cu flori de primăvară sunt cele care aduc un plus de veselie celor care le primesc.
Care sunt însă florile pe care trebuie să le alegi? Vei afla în cele ce urmează.
Bujorul. Poți profita de bujori până la sfârșitul lunii aprilie. Flori apreciate pentru eleganța lor și delicatele petale, sunt cea mai bună idee atunci când vrei să oferi cel mai tandru buchet de flori. Vor face senzație cu corola lor foarte bogată și cele mai vii și mai frumoase culori. În țara lor de origine, bujorii sunt cei care simbolizează succesul, dar încarnează și esența frumuseței feminine.
Narcisele. Narcisele sunt cele care anunță primăvara. Frumoasele lor nuanțe de galben sunt cele care ne duc cu gândul la soare. Simbolizează curajul și speranța.
Macii. Macii sunt florile primăverii prin excelență. Această floare în nuanțe de roșu exploziv are cele mai delicate nuanțe și cele mai mătăsoase petale. În cele mai frumoase buchete de flori va veni cu un plus de originalitate. Vei obține cele mai bucolice compoziții, dar și cele mai originale.
Lalelele. Cele mai celebre flori cu bulbi sunt cele care ne invadează casele în perioada primăverii. Ne seduc prin farmecul lor desuet, bobocii lor rotunzi și alura lor sofisticată. Roșii, roz, galbene, albe sau violet sunt cele care atrag toate privirile și care nu au cum să treacă neobservate. Sunt un simbol al bucuriei de a trăi și al iubirii.


       

Anemona. Este una din primele flori care anunță primăvara. Culorile sale puternice, de la rosu, la roz si pana la violet reprezinta speranța și caracterul efemer.
Rannunculus. Este un adevărat simbol al primăverii. Și este una din cele mai populare flori ale primăverii. Reprezintă iubirea pasională deci poate să fie foarte bine asociată cu pasiunea. Atunci când oferi un buchet cu aceste flori, transmiți persoanei care îl primește că este unică și prețioasă în ochii tăi.

Muscari. Foarte ușor de recunoscut datorită florilor sale ca niște strugurei, aceste flori sunt foarte frumoase în cele mai originale compoziții florale de primăvară.
Trandafirii. Primăvara este un moment așteptat cu nerăbdare de foarte multă lume. În mai încep să înflorească cei mai frumoși trandafiri pentru cele mai frumoase buchete de flori. Rege printre flori, o adevărată declarație florală, trandafirii sunt fără doar și poate adevărate bijuterii ale primăverii.
Pentru cel mai frumos degrade de culori, alege un buchet de flori cu nuante de alb și de galben, cu solidago, anemone si rannunculus.
Lasă deci primăvara să intre în casă la tine, veselia, nuanțele de pastel și lejeritatea. Lasă florile să intre în casa ta. Ascultă natura care se trezește la viață și fă cele mai frumoase suprize alegând o florărie online Baia Mare unde vei găsi cele mai spectaculoase buchete cu flori de primăvară.

 

Suport clienti 09:00 - 19:00

0756952532 office@florariaioana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!