Cele mai deosebite aranjamente florale

Cele mai deosebite aranjamente florale
     
 
 Adori florile și vrei să oferi flori de primăvară unei persoane speciale din viața ta? Vrei să oferi buchete de flori speciale pentru a marca un eveniment special din viață?
Trebuie să știi că fiecare floare în parte are o anumită semnificație. Fiecare floare și chiar arbore are un limbaj și o semnificație aparte și un buchet de flori se poate transforma într-un veritabil mesager dacă este compus din florile potrivite.
Cum putem alege cele mai deosebite aranjamente florale din flori naturale? Sensul acestora trebuie să fie cunoscut pentru a crea buchetul perfect de flori.
 
Cele mai des folosite flori sunt:
- Ranuculus pentru a dori unei persoane bogăție și prosperitate;
- Dalia, un simbol al eleganței și al demnității;
- Trandafirul, cea mai oferită și mai iubită floare, semnifică pasiunea și inocența;
- Orhideea indică devotamentul;
- Florile de Nu mă uita reprezintă simbolul iubiri;
- Garoafa, care își schimbă semificația în funcție de culoare. Garoafa roz semnifică afecțiune, cea albă este un simbol al fidelității și cea roșie este simbolul iubirii;
- Laleaua reprezintă o veritabilă declarație de dragoste;



Având toate aceste informații îți va fi mai ușor să alegi un aranjament floral din flori naturale.

Aranjamentele florale sunt împărțite în buchete și cutii
Buhetul de flori este compus dintr-o serie de ramuri și flori, de preferință cu tijă lungă. Compoziția este esențială deoarece nu toate florile se potrivesc una cu cealaltă. Florile sunt înfășurate cu panglici din poliester, hârtie creponată. Se mai folosește coarda de iută petru a îmbărca buchetele sau materiale de ambalare din hârtie ondulată sau plasă florală.
Aranjamentele în cutie, la fel ca buchetele de flori, sunt deosebit de populare, în special atunci când vine vorba despre inaugurarea unui local sau un alt eveniment special. Important este să se folosească un burete rigid în care se poate pune apă. Hrănește și menține florile verzi.
Aranjamentele florale ne decorează cu eleganță interioarele, acționează în mod pozitiv asupra emoțiilor și moralului nostru. Un veritabil festival de forme și de culori, de oferit fără moderație, indiferent de ocazie și de anotimp.
Există aranjamente florale pentru toate gusturile. Tradiționale sau contemporane, rotunde sau mai înalte, într-o singură culoare sau multicolore…alege o creație a cărei forme și culori corepunde evenimentului și gusturilor detinatarei.
Astfel, atunci când vrei să optezi pentru flori la domiciliu, să trimiți unei persoane dragi un aranajament, asigură-te că ai ales cel mai potrivit aranjament.
Aranjamentele florale sunt ample, sunt voluminoase, sunt proaspete și deosebit de parfumate. Sunt cu atât mai speciale cu cât pot fi transportate cu ușurință. Cele mai populare aranjamente florale sunt cele în cutii cu flori, cele pentru ocazii business sau aranjamenetele florale elegante.
Aranjamentele florale nu trebuie să lipsească de la un eveniment special din viața noastră, le recomandăm tuturor celor care caută un cadou special, deosebit, de neuitat.

Comandă și tu cu încredere cele mai deosebite aranjamente florale din flori naturale care ating orice suflet și care provoacă zâmbete largi pe fața destinatarei. Poți alege din zeci de modele

Suport clienti 09:00 - 19:00

0756952532 office@florariaioana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!