Alege cele mai frumoase flori pentru aniversare.

Alege cele mai frumoase flori pentru aniversare.
Floraria Ioana- Florarie online in Baia Mare


Fie ca este vorba de mici gesturi catre o colega sau intre prietene, fie pentru a-ti exprima sentimentele, exista mai multe tipuri de flori pentru zile de nastere. Descopera cele mai bune sfaturi pentru a le alege.
Ce tipuri de flori sa alegi pentru o zi de nastere?
Alegerea tipului de floare nu este o sarcina usoara deoarece dorim sa impresionam destinatarul cadoului. Este important de mentionat ca anumite tipuri si soiuri sunt recomandate in special pentru o petrecere de nastere.

Compozitii florale: un buchet de aniversare acidulat si festiv

Sarbatorirea unei zile de nastere este sinonima cu bucurie, dragoste si emotie. Pentru a impresiona placut destinatara ii poti oferi flori colorate, pop si pline de vitamina. Aceasta este ocazia perfecta de a alege culori luminoase si vii. Pentru a insoti acest moment memorabil, nimic nu se compara cu florile in nuante puternice Mov, galben, portocaliu, alb, roz, rosu sau albastru, combina tonurile in functie de dorintele tale. Ilustrati-va simtul creativitatii si indrazniti sa combinati nuante stralucitoare sau pastelate. Compozitia festiva va atrage toate privirile si va crea cea mai frumoasa emotie.
In ceea ce priveste soiurile, mizati pe bujori, trandafiri, crini, hortensii sau lisianthus. Pe langa faptul ca sunt elegante si rafinate, aceste mici minuni simbolizeaza bucuria de a trai. Se preteaza perfect evenimentului. Pentru a finaliza creatia, adaugati frunze precum eucalypt sau ferigi. 

Un aranjament floral la moda

Daca culorile extravagante nu sunt pe placul tau, poti oricand sa optezi pentru un buchet de aniversare simplu, neutru. Recent, florile uscate sunt cele mai in tendinte. Aceste creatii superbe aduc o nota romantica, boema si rustica si se remarca ca un cadou ideal pentru adeptii spiritului Kinfolk. Este vorba despre un stil natural, salbatic, ecologic si minimalist de decorare interioara. Iata cateva idei de compozitie:
-buchete rotunde de pampas, trandafiri, delphinium sau chiar mimoza,
-compozitii florale asamblate in ghivece ceramice,
-sortimente de flori uscate albe, galbene sau roz.
Mizati pe acest stil de buchet pentru a sarbatori nasterea unei persoane dragi, ziua celeilalte jumatati, a unui coleg sau a unei prietene care apreciaza simplitatea, minimalismul si natura. Aceasta creatie frumoasa, rafinata si la moda le va incanta cu siguranta. In plus, acest stil nu va fi trecator, spre deosebire de buchetele clasice.
Placerea de a darui se poate transforma rapid intr-o bataie de cap atunci cand cautam cadouri pentru ziua de nastere. Intr-adevar, nu este intotdeauna usor sa gasesti un cadou original. Livrarea unui buchet de flori poate fi o optiune practica si de succes pentru a marca ocazia. Mai ales, daca alegi o florarie online

Ce flori sa alegi in functie de relatie?

In general, oferirea unui buchet rotund, flori proaspete sau flori de sezon este suficienta pentru a satisface destinatarul cadoului. Cu toate acestea, cadoul va fi cu atat mai apreciat cand va fi adaptat celui care il primeste.
Evident, aceleasi flori nu sunt oferite pentru a arata dragoste cuiva drag sau pentru a arata simpatie. Cu simple cunostinte sau intr-un cadru profesional, este de asemenea necesar sa evitati prostul gust. De exemplu, daca oferiti un buchet de trandafiri, alegeti trandafiri galbeni, simbol al bucuriei, al bunatatii si al prieteniei. Un buchet de trandafiri rosii ar putea fi interpretat gresit ca un simbol al iubirii pasionale.
Exista si aranjamente florale care sunt perfecte pentru toata lumea. Pentru a adauga o nota personala, insoteste florile cu o cutie de ciocolata. Pentru o zi de nastere exceptionala, combina florile si sampania pentru a-ti arata atentia deosebita. Intr-adevar, o sticla de sampanie va marca cu prestigiu aceasta data importanta.
 

Suport clienti 09:00 - 19:00

0756952532 office@florariaioana.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!